Egyedi kialakítású bővíthető tárgyalóasztalok - extrém méretekben is !

Egyedi kialakítású bővíthető tárgyalóasztalok – extrém méretekben is ! Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Az egyedi kialakítású bővíthető tárgyalóasztalok gyártása terén nagy tapasztalattal bírunk, EXTRÉM méretekben is.
A tárgyalóasztal vagy a tárgyalóterem komplett tervezését is elvégezzük, fővállalkozóként a falak, gépészet, világítás függönyök átalakítását is vállaljuk.

Extrém méretek …

Szó szerint korlátlan méretű préstechnológiával rendelkezünk. A tárgyalóasztal vagy tárgyalóterem komplett tervezését is elvégezzük, fővállalkozóként a falak, gépészet, világítás függönyök átalakítását is vállaljuk. Gyártottunk és telepítettünk 12 méteres és 40 négyzetméteres tárgyalóasztalt is, komplett konferencia technológiával ellátva.

Az asztal …

Fa, dekor, furnér, acryl, fémek, Fenix, beton és kő alapanyagok használatával készítjük el tárgyalóasztalát. A nagyméretű hajlított felületek, vagy a moduláris alkalmazhatóság sem akadály. Statikai tervet, acél vázat is elkészítjük, ha a méretek indokolják.
Beépítjük az elektromos csatlakozásokat, nyílófedeleket, projektor/képernyő liftet, mikrofonokat, helyszínre installáljuk a tárgyalóasztalt, irodai asztalokat. Tárgyaló székeket is legyártjuk vagy partnereinktől kedvezményesen beszerezzük.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak az egyedi kialakítású bővíthető tárgyalóasztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az egyedi kialakítású tárgyalóasztalokról, keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi kialakítású bővíthető tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül