Egyedi kerek társalgó asztalok webáruház

Hazai gyártású, egyedi kerek társalgó asztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Társalgó asztalok terén érdemes egy nagyobb, kényelmesebb asztalt választanunk, hogy családunk, vendégeink megfelelően elférjenek étkezés közben, ne zavarják egymást étkezés, vagy más tevékenységek közepette, és minden terítéknek elég helye legyen.
Nappalink ékköve lehet egy dohányzó asztal, ami lényegesen kisebb, hogy illeszkedjen a kanapék, fotelek magasságához, valamint feltűnőbb külsejű, mint egy ebédlő asztal. A dohányzóasztal lényege, hogy rajta tároljuk az italunkat, hamutálat és dolgokat.
Ebédlőasztal, vagy dohányzó asztal, de melyiket? Nekünk mind a kettő kellene … Valahol a kettő között lenne a praktikus megoldás? E kérdésekre találja meg a választ egyszerre, az egyedi kerek társalgó asztalok webáruház kínálatában.

A kerek társalgó asztal a megoldás

Az előző két fajta asztalnak talán a legjobb egyesítése lehet egy társalgó asztal. A társalgó asztal lényege, hogy körbe üljük és beszélgessünk családtagjainkkal, ismerőseinkkel. Egy ilyen asztalnál kellemes beszélgetéseket folytathatunk, egy pókerpartit is lejátszhatunk barátainkkal, de minden közösségi tevékenységhez kiváló. Étkezésnél is helytakarékos, könnyen teríthető, jól kihasználható, bensőséges közösséget teremt. Erre a célra tökéletes választás egy kerek asztal! A kerek asztalok körül kényelmesen elférünk, nem ütközünk sarkokba, nem kell átnéznünk a mellettünk ülő felett.
Ha szép megjelenésű és jó minőségű kerek asztalt szeretne, válasszon innen egy asztalt! Friss dizájn, látványos fa lábpalást felületek, trendi „begombolt” palást vagy monolitikus megjelenés – válassza a kerek asztalt, mert a kör tökéletes!

Kínálatunk …

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kerek társalgó asztalokat

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a kerek társalgó asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Egyedi kerek társalgó asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi kerek társalgó asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül