Egyedi recepciós asztalok webáruház

Hazai gyártású, XXI-századi egyedi recepciós asztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Valóban egyedi recepciós asztalt szeretne ? Nagy tapasztalattal gyártunk egyedi terv alapján recepciós asztalokat, pultokat is, EXTRÉM méretekben is. Ajánljuk figyelmébe, az egyedi recepciós asztalok webáruház adta lehetőségeket.

Ez már nem csak asztal

Ez már tér, ami a cégekről kapott „első benyomás” legfontosabb része. Hiszen itt érdeklődnek, várakoznak, vagy haladnak el az ügyfelei. Kikerülhetetlen darab. Együtt megtervezzük, sőt ha kell beépítjük a kért elektronikát is! Nézze meg galériánkat és keressen minket terveivel.

A XXI-századi recepció..

Recepciós asztal – pult – fal – recepciós tér, szinte önálló “birodalom”. Kérheti fehér – jéghideg fénnyel, vagy a környezethez igazodó fényekkel is. Ezt is tervezzük meg együtt.

Kínálatunk …

A legmodernebb, high-tech recepciókat készítjük, nagy tapasztalattal építjük be a fa, szupermatt dekor, beton, kő, akril, fém anyagokat és világítástechnikát. 3 dimenziós hajlítási technológiánkkal alkotunk 3D fa felületeket recepciós terekbe. Egyedi recepciós asztalokat készítünk az Ön igényeinek megfelelő méretben.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a recepciós tér berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a recepciós asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a recepciós asztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi recepciós asztalok – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120; info@asztalkell.hu

 • Egyedi recepciók - Egyedi recepciós asztal – Egyedi asztalok webáruház

  Egyedi recepciók – Egyedi recepciós asztal

  Egyedi recepciós asztal: Egyedi recepció, cégére ...

  Ár: 123 456 Ft
  Bruttó: 156 789 Ft
  Kosárba teszem View Product
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül