Egyedi tervezésű asztalok webáruház

Különleges, egyedi tervezésű asztalok webáruház, az Ön kívánsága szerint. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Egyedi tervezésű asztalt szeretne?

Hozza el hozzánk álmait, elképzeléseit, ötleteit, s közösen megvalósítjuk azokat. Felejtse el a kereskedelem tucat asztalait! Egyedi tervezésű asztalok webáruház az igényeinek megfelelően. Személyes és részletes egyeztetés után, kialakítjuk egyedi anyagokból felépítve, egyedi méretekben, egyedi asztallap alakkal, és lábakkal saját asztalát.

Miért az Ábrahám Műhely?

Mert kreatív kézművesek vagyunk! Ezért készülnek nálunk minőségi anyagból, modern, minimál designnal szép egyedi asztalok. Mert egy nagyüzem viszonteladójánál soha nem akkora figyelmet sem Ön, sem áhított asztala, mint nálunk ! Egyedi ötletekkel, saját fejlesztésű vasalatokkal készítjük el pont azt az asztalt, széket, ami Önnek kell! Válassza a mi gyártmányainkat, kivételesen szép, praktikus, tartós és értékes asztalhoz jut hozzá.

Mestermunka, 100% garanciával az Ábrahám Műhelytől !

Alapanyagok és a gyártás

Dolgozunk az összes elérhető fafajból valamint modern belsőépítészeti anyagokból mint: Fenix, dekorok, beton, festett felületek, üvegek és acélok. Beépítünk elektromos csatlakozó egységeket és komplett konferencia technológiát is. .Asztalaink kézzel válogatott, kiváló minőségű természetes fa felületekkel készülnek, kiváló szakemberek minőségi munkájával.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak az egyedi asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, vagy vázolja fel papírra az elképzelését s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az egyedi kialakítású tárgyalóasztalokról, keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Egyedi tervezésű asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

 • Nagyméretű egyedi art deco makasszár ében tárgyaló asztal

  Egyedi kialakítású étkező és tárgyalóasztalok

  Egyedi tervezésű asz...

  Ár: 123 456 Ft
  Bruttó: 156 789 Ft
  Kosárba teszem View Product
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül