Highland betonlábú egyedi ebédlő és tárgyalóasztalok webáruház

Az egyedi otthonért, Highland betonlábú egyedi ebédlő és tárgyalóasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Mindenki szeretné feldobni konyháját, irodáját, étkezőjét egy jól mutató asztallal. Belépéskor mindenkinek ez fog elsőnek szemet szúrni, amennyiben egy igazán különleges darabot választunk. Ajánljuk figyelmébe a Highland betonlábú egyedi ebédlő és tárgyalóasztalok webáruház kínálatát.

Highland asztal betonlábbal – a legjobb választás!

A beton, a fa és az acél alkalmazása a belsőépítészet vezető trendje!
A Highland asztal betonlábbal a természetes anyagok felülmúlhatatlan hármasa: fa asztallap, látszóbeton láb és szálcsiszolt acél, vagy antik vas talplemez – az Ön választása szerint!
Highland asztalaink egyedi formaterv alapján készülnek. Kialakításuknak köszönhetően kiválóan mutatnak modern és minimál stílusú környezetben. Szembetűnő a masszivitást sugárzó ezüstös látszóbeton láb, amely nem tömör beton, így nem nagy súlyú. Viaszbevonata könnyen tisztítható. Az asztallapot ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó faanyagokból építjük. A talplemez lehet szálcsiszolt acél vagy antikolt, élethűen öregített vas, – mindkettőt lakkal védjük és tesszük tisztíthatóvá. Rendkívüli stabilitása miatt, nagyméretű tárgyalóasztalnak is ajánljuk!
Ha szeretné otthonát vagy irodáját elbűvölő, simogatnivaló természetes anyagokból készült asztallal gazdagítani, akkor válasszon egy Highland asztalt betonlábbal, és nem fog csalódni! Highland asztalaink többféle kivitelben, méretben állnak rendelkezésére, így biztosan Ön is megtalálja, amit keres – bátran nézzen körül nálunk!

Termékeink …

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. Highland betonlábú egyedi ebédlő és tárgyalóasztalokat.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a konyha berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak az étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Highland betonlábú egyedi ebédlő és tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Highland betonlábú egyedi ebédlő és tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül