Kerek betonlábú egyedi étkezőasztalok webáruház

Hazai gyártású, Kerek betonlábú egyedi étkezőasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Napjaink belsőépítészeti megoldásaiban egyre erősebb trend a beton használata, ugyanis természetes nyers felülete egyszerű, letisztult hatást kelt, és hosszú távon is tartós, maradandó értékű látvány! Tisztán tartása is egyszerű, köszönhetően az impregnált felületnek. Különböző anyagokkal például fával – kombinálva kifejezetten egyedi hatás érhető el a betonnal. Tekintse meg a Kerek betonlábú egyedi étkezőasztalok webáruház kínálatát.

A betonlábú kerek étkezőasztal a modern megoldás

A betonlábú kerek asztalok gyártása során nemcsak a beton kerül felhasználásra, hanem a fa is, így az asztal még inkább megfelel napjaink vezető lakberendezési irányának! A kerekasztal alkalmazásával bármilyen helyiségből látványos teret alakíthatunk ki, legyen szó tárgyalóról, vagy otthonunk étkezőjéről vagy egy dohányzóról.
A betonlábú kerek asztalok látványuk mellett rendkívül letisztult kialakítással rendelkeznek, ezért egy minimál stílusú belső térből nem hiányozhatnak! Az asztalok strapabíró, masszív darabok, a külső mechanikai hatásoknak ellenállnak, mindenképp hosszú távú befektetésként tekinthetünk a bútorokra!
Ha szeretne egy jól körüljárható, helytakarékos, mégis látványosan modern asztalt, válasszon betonlábú kerekasztalt kínálatunkból!

Termékeink …

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. egyedi kerek társalgó asztalokat

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak az étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége a Kerek betonlábú egyedi étkezőasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

 

Kerek betonlábú egyedi étkezőasztalok – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül