X betonlábú egyedi bővíthető ebédlőasztalok webáruház

Hazai gyártású, X betonlábú egyedi bővíthető ebédlőasztalok webáruház. Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Ebédlőasztalokat keres? Ma már gondolkodhat új, a legmodernebb trendbe illeszkedő formákban és anyagokban. A beton felületek egyre népszerűbbek a lakáson belül, ez az X betonlábú egyedi bővíthető ebédlőasztalok különlegesek!

Az asztallap és láb

Kellemesen íves láb és asztallap, klasszikus és minimál stílushoz is remekül illeszkedik. Az ívelt asztallap kényelmes, bensőséges közösséget hoz létre. Az olajozott, természetes fa felület gyönyörű, könnyen tisztítható, nem bocsát ki allergéneket.

A beton láb egy különleges, könnyű „fabeton” szerkezet és gyönyörűen strukturált valódi beton felület. Selymes, viaszolt bevonatot kap, mely könnyen tisztán tartható.
Figyelünk az apró részletekre: a sarkok lekerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rendkívül stabil, sok választható méretben készítjük, – gondos egyedi kézimunkával.
Nyitható változatok is rendelhetőek ebből az étkezőasztal típusból. Az asztallapok nyolc fa felülettel rendelhetőek ( + egyedi ! ) ebből az ebédlőasztal típusból.
Válassza ezt a különleges, a legtöbb közegbe beillő, mégis a vezető trendnek megfelelő étkezőasztalt és garantáltan nem fogja megbánni!

Fenix asztallap …

Már FENIX lappal és vendéglapokkal is rendelhető ! A FENIX egy nanotechnológiás fedőanyag: szupermatt, ujjlenyomat mentes, karc, hő, és vegyszerálló, ha extrém behatásra mégis karcolódna, házilag javítható.

Így többek között megtalálhatja a webáruházban a tömörfa jellegű hazai dió, tömörfa jellegű hazai tölgy, wenge, alpi többször késelt amerikai dió, fehér alpi többször késelt tölgy, füstölt fekete tölgy, ammara ében alpi, koptatott mélystruktúrájú vegyes tölgy, stb. X betonlábú egyedi ebédlőasztalokat.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a beton lábú étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az X betonlábú egyedi bővíthető ebédlőasztalokról, akkor keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

X betonlábú egyedi bővíthető ebédlőasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül