Cubus egyedi étkező és tárgyalóasztal hazai tölgy lappal és falábbal webáruház

Art deco Természetes hazai tölgy egyedi bővíthető tárgyalóasztal

Ár:

Törlés

100 éve töretlenül népszerű forma, valódi klasszikus  Art Deco asztal. A természetes hazai dió – ez a drága és ritka fafaj –  pedig a kiemelkedően elegánssá és emberközelivé teszi az asztalt.

Kiváló választás egy elegáns tárgyalóba, de családi célokra is tökéletes ! Többféle tetőlap intarziával és sötét/világos fa vagy acél láb díszítő dobozzal készítjük.
Színre festett és Fenix tetőlapos verziókat is elkészítünk, art deco székekkel és kiegészítő bútorokkal, pl. tálaló vagy iratszekrény.
A 160 cm íróasztaltól, az 5 méteres tárgyalóasztalig, számos standard és egyedi méretben sőt, nyitható változatban is készítjük.
Az árak az intarzia nélküli, olajozott verziók tájékoztató árai! Az egyedi asztal árak ettől eltérhetnek, pl. intarzia: kialakítástól függően 40-100 ezer Ft; magasfényű lakkozás: ~30 ezer Ft/nm.
A nagyméretű asztalok belső acél láb merevítéssel  készülnek, igen szilárdak. A lábban igény szerint vezetékcsatornát rejtünk el, elektromos csatlakozók számára.

Cégeknek leasing lehetőséget biztosítunk !

Egyedi árakért, lehetőségekért hívja Kis Dánielt a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu emailcímen ! A képek alatt bővebb leírást is talál.

Termékleírás

Art deco természetes hazai tölgy egyedi bővíthető tárgyalóasztal webáruház. Választhat egyedi méretet és házhozszállítást, akár helyszíni összeszereléssel is.

Art deco természetes hazai tölgy egyedi bővíthető tárgyalóasztal: a hazai – európai tölgy art deco asztal: az elegancia csúcsa !

A stílus …

Valami igazán szépet, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába?
A természetes hazai tölgy felülmúlhatatlanul elegáns, ugyanakkor kellemes, emberközeli, értékes és ritka faanyag, az ebből készülő Art Deco asztal formát száz év tette közkedveltté.
Ezt a természetes hazai tölgy felületet olajozva és lakkozva is ajánljuk: olajozva családi használatra, lakkozva tárgyalókba. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalként javasoljuk az üveg fedőlapot is. Az árak olajozott kivitelre vonatkoznak, felárral lakkozott, magasfényű felülettel is rendelhető.
Díszdobozdoboz a lábra, kérhető saját anyagából de polírozott acél, fekete (wenge) vagy fehér (juhar) anyagból is. Rendkívül stabil, merev szerkezet, még extra, 4-5 méteres méretben is. Az asztal bontható, lábszerkezet és asztallap 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Az árak az asztallapon hosszban átmenő szálirányú asztalra vonatkoznak, az intarziás változat felára nettó 93.000 Ft – itt az asztal széli bordűr lefordul a függőleges szegélyre.

Ezt az asztal 4 méteres méretig egybefüggő asztallappal, efölötti méretben – akár 5 métert meghaladó méretben is – két fél asztallappal készítjük.
Mód van a képeken szereplő különleges megosztásra: valódi aranyfüst lapokkal borított és kemény lakkal védett, “aranypatak” osztóval való megosztásra.

Két végéről vagy középről 100-120 cm-rel bővíthető változatot is készítünk – a vendéglapok a lapba rejtve tárolhatóak.

Kérésre elektromos csatlakozókat – 230V; Usb; Hdmi; Utp; stb.  – tartalmazó elegáns csatlakozódobozokat helyezünk az asztalba, a lap tetejére vagy lefelé nyíló fedéllel a sarkokba, káva belső oldalára rejtetten, a kívánt számban és tartalommal. A vezetékek felvezetése a lábszerkezetbe rejtett vezetékcsatornákon halad. Edzett üveg fedőlapon is zárt kivágást készítünk a csatlakozódobozoknak. A csatlakozódobozok teteje lehet réz, szálcsiszolt acél, alumínium, fekete, fehér. ( Legrand dobozok)

Stílus azonos art deco székeket is készítünk, kívül fa, belül bőr vagy egyedi szövet kárpittal, vagy kívül-belül kárpitozott változatban.

Tisztítás, karbantartás …

Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó alapanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 28 év tapasztalattal. Természetes hazai tölgy fa felületet kapnak. Az asztalok felületkezelése egy rendkívül ellenálló olaj vagy lakkbevonat, mely bírja a nedvességet, hőhatást. Tisztítás: nedves törlő, száraz törlés, kiömlött kávét mielőbb letörölni. Ápolásra, karcjavításra pl. Opti vagy más, viasztartalmú bútorápolók alkalmasak. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló a talpakon – nem karcolják a padlót.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 4-8 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Asztal, székek átvétele:

  • Személyesen az üzemünkben: 2233 Ecser, Ady u 2..
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és installálását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatásunk

A tömeg, vagy sorozatgyártású asztaloktól eltérően a mi egyedi készítésű Art deco asztalunk azért is különleges, mert mindig a lakóterének adottságaihoz igazíthatja új asztala méretét is. Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, de harmonikus darabjává egyedi asztalunk.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon:
+36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

Az Art deco természetes hazai tölgy egyedi bővíthető tárgyalóasztal ára irányár, ami az igényektől és a mérettől függően változhat.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az Art deco természetes hazai tölgy egyedi bővíthető tárgyalóasztalokról, akkor keresse szakembereinket az elérhetőségeinken.

Art deco egyedi bővíthető tárgyalóasztal webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben

Gyakori kérdések

Mit bír egy fa asztalfelület ?
Asztalainkat úgy készítjük, hogy felületük a lehetőség szerint a legjobban ellenálljon, illetve, a kis sérüléseket könnyen, akár házilag is lehessen javítani. Ezért olajozott felületvédelemmel látjuk el asztalainkat, csakúgy mint a vezető európai asztalgyártók. Az olaj természetes anyag, mélyen beszívódik a fába, keménnyé, ellenállóvá teszi a fa felületet. Ellenáll savnak, lúgnak, víznek, kiömlött forró kávénak, bornak, gyümölcslének. Ráadásul antiallergén, természetes anyag és sérülés esetén nem fehéren karcolódik, mint a lakkok. Így a kis karcok házilag egy csepp - akár étolaj - bedörzsölésével szinte teljesen eltüntethetőek, a mélyebbek pedig finoman átcsiszolva javító olajjal eltüntethetőek. Ehhez mi adunk javítókészletet, mely tartalmazza a megfelelő csiszolóanyagot és asztallap olajat. Akár fa akár üveg, kőkerámia, vagy szupermatt, extra ellenálló dekor az asztallap – mert ezekkel is kérheti asztalát ! – javasoljuk az edény és tányéralátétek használatát, így sok évig sérülésmentes, gyönyörű marad asztala ! Ha mégis mély karc vagy más nagyobb sérülés érné asztalát, kedvező áron javítjuk, akár a régivel azonos színű és anyagú teljes új felülettel látjuk el ! És az örök téma: meglehetősen kardinális szempont, hogy hány és milyen korú gyermek van a háztartásban, ahová az asztal kerül. Senki sem szeretné ugyanis egy drága asztalon, önjelölt kis művészek alkotásait csodálni – majd visszavinni azt javíttatni a műhelybe. Mi azt javasoljuk, hogy 1-5 év közötti gyerekeknél védje az asztalt egy edzett üveg fedőlappal. Legalábbis, amíg a gyerekek felnőnek… Más asztallap anyagokról a következő kérdésnél tájékoztatjuk.
Milyen más anyagokból lehet ? (Beton, kőkerámia, ellenálló dekor, üveg, acél)
Készítünk asztalokat beton és festett felületekkel, extra ellenálló dekor, kőkerámia, és üveg felülettel is. Ezekről az anyagokról itt olvashat rövid tájékoztatást: 1) Beton: élethű, az asztallábon mélyen strukturált dekor beton fedőanyag, a RAL színskála bármelyik színárnyalatában készülhet, lehet ezüstös vagy antik vas, bronz felületű. Viasszal védjük, kérésre kültéri minőségben. Az asztallap lehet fa vagy beton, a felső felületen teljesen sima, nem pórusos. 2) A kőkerámia lapok 3-5 mm vastag, rendkívüli ellenállóságú asztalfelületek, melyeket fa vagy acél asztallapra ragasztunk. Ellenállnak karcolásnak, mérsékelten vegyszereknek, igen kemények, sok színben választhatóak. Valamennyi asztaltípusunkat készítjük kőkerámia lappal. 3) Dekor: nagyon szép uni szinekben rendelhető, 1 mm vékony asztallap felületek. Szupermatt, kellemesen meleg, ujjnyom mentes, karc, vegyszer és ütésálló felületek. FENIX vagy EGGER gyártmányú lapokat használunk. Minden asztalunkat készítjük dekorlappal. 4) Edzett clearüveg készülhet a fa asztallapra, mint védőüveg, kifejezetten nagy igénybevétel esetén. Karc, vegyszer és ütésálló, de megtartja az ujjlenyomatot. Könnyen cserélhető, nem takarja el a faanyag szépségét, ugyanakkor hatékonyan védi azt. Tárgyalóasztalokra vagy kisgyermekekhez szoktuk ajánlani. Önálló asztallapként is készülhet, 19 mm vastagsággal, ragasztás nélkül. Asztallábakat is készítünk üvegből. 5) Acél: asztallábakat készítünk polírozott vagy gyöngyszórt szatén rozsdamentes acélból. RAL színskála színeivel szinterezett acél lábakkal is készítünk asztalokat.
Mekkora asztalt válasszak ?
Az ebédlőasztal a családi élet egyik legfontosabb színtere. Nem mindegy tehát, hogy mekkora asztalt választunk. Most a méretezés szempontjaival segítünk, hogy minél könnyebben és jobban tudjunk választani – és teret tervezni is. 1. Fontos az, hogy hány személlyel kell számolnunk, tehát várhatóan általában hányan ülik majd körbe az asztalt. Érdemes a család létszámahoz ter, akik napi szinten használják az asztalt csak négy fő. Időszakos vendégségre nyitható asztalt javaslunk általában, aminek a mérete igazítható az éppen felmerülő igényekhez és létszámhoz. 2. Nem elhanyagolható az asztal alakja sem: a kör alakú asztalok például elsősorban kis létszámú, bensőségesebb étkezéseket tesznek lehetővé. Jól körüljárhatóak és székekkel körbevéve is kisebb helyet igényelnek, mint a szögletes asztalok. Trend például az, hogy még a négyszögletes asztalok sarkait is kerekítik – így jobban körüljárhatóvá válik, és nem akadunk bele éles sarkokba. 3. A méret meghatározásakor úgy számoljunk, hogy egy embernek körülbelül 60-75 centiméter széles helyre van szüksége, hogy kényelmesen étkezhessen. Így például egy 200*100 cm asztal szűken 8 személynek megfelel, de nagyon kényelmesen 6 fő ülhet le mellé. 4. Fontos, hogy az asztalt körbe tudjuk járni, illetve, hogy a székeket hátra tudják tolni azok, akik oda leülnek. Elég helyet kell hát biztosítanunk a fal vagy egyéb bútorokhoz képest. Még hátratolt székekkel is jó, ha körbejárható az asztal - egy nagyobb családi étkezésnél kellemesebb, ha úgy lehet elmenni az asztal mellett, hogy az ott ülőket nem zavarjuk. Ehhez legalább 100cm szükséges az asztal körül. Így nemcsak praktikusak leszünk, de elkerüljük a zsúfoltságot is.
Egyedi asztalt szeretnék - elkészítik ?
Természetesen elkészítjük ! Küldje el a kiválasztott asztal fotóját, skiccét, – egyedi árajánlatot adunk rá. Bár a nagyon olcsó tömeggyártású asztalok áraival egyedi gyártásban nem tudunk versenyezni, de igényesebb design asztalok egyedi színben, anyagból versenyképes áron készülhetnek nálunk. Az info@asztalkell.hu az emailcímünk.
Hol nézhetem meg?
Asztalainkat bemutatótermünkben előre egyeztetett időpontban nézheti meg. Bemutatótermünk és műhelyünk Ecseren az M0-keleti oldalán, Maglód és Vecsés közötti 45 –ös lehajtónál található, Az Ecser, Ady u. 2 . alatti ipartelepen. Itt több asztalunkat, számos székünket nézhet meg, próbálhat ki. Tájékozódhat a felhasználható anyagokról, kárpitokról, kiegészítőkről és azonnali egyedi árat is kaphat a választott asztalokra, székekre. Szakszerű segítséget, tájékoztatatást, valamint időpontot Kis Dániellel egyeztethet, a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu emailcímen. Előzetes egyeztetéssel szombaton vagy vasárnap is fogadjuk !
Hétvégén is nyitva vannak ?
Bemutatótermünk és műhelyünk Ecseren az M0-keleti oldalán, Maglód és Vecsés közötti 45 –ös lehajtónál található, Az Ecser, Ady u. 2 . alatti ipartelepen. Előzetes egyeztetéssel szombaton vagy vasárnap is fogadjuk ! Időpontot Kis Dániellel egyeztethet, a 06-70-393-0120 számon vagy az info@asztalkell.hu emailcímen.
Milyen anyagokból készül az asztal?
Asztalainkat természetes faanyagokból és korszerű asztalosipari anyagokból építjük és extra ellenálló, könnyen tisztítható olajozott felületvédelemmel látjuk el. Az asztaltervezésnél kiemelten figyelünk a tartós és erős szerkezeti kötések kialakítására, valamint a válogatott nemes faanyagok használatára, hiszen egy asztal, hosszú évek használatra szánt bútor. Tömörfa vagy fafurnérozott ? Bizonyos asztaltípusokat, egyes rendeléseket mi is készítünk teljesen tömörfából, de kérem fontolja meg az alábbi szakmai érveket: Sajnos a tömörfa igen korlátozottan használható a modern lakásklímában. A tömör faanyag, minél nagyobb darabokból áll – pl. asztallap – annál kevésbé időtálló a modern fűtés és lakásszigetelés teremtette meleg és száraz klímában. Erre vetemedéssel, repedezéssel reagál. Bár laikus vevői nyomásra létezik a tömörfa asztalok gyártása, ez csak erős kompromisszumokkal lehetséges, pl. keskeny lécekből táblásított, többrétegű fa lapok mérsékelten ellenállnak a negatív klimatikus hatásoknak. Esztétikailag kifogásolható – a szép faminta, az azonos színvilág erősen korlátozva van a keskeny lécekből álló felületen. Csak néhány fafajból lehetséges ilyet készíteni. Etikailag is kifogásolható: egy fatörzs, így sokszor csak egyetlen asztallapra elég, ami brutális ökológiai lábnyomot jelent. Mind a fa kivágása, mind asztallá feldolgozása nagy erőforrás igényű, sok kémiai anyagot – ragasztókat igénylő folyamat. Asztalaink többségét vékonyra vágott fa lapokkal, úgynevezett fa furnérral borítjuk. A kitermelt fatörzsek mindössze 1-2 %-a alkalmas a furnérgyártásra: a legkiválóbb, szín és fahiba mentes törzsek. Az alap hordozó lap finomra őrölt és nagy nyomáson lapokká préselt faanyag, amit szinte csak saját gyantatartalma ragaszt össze, így nem párolog belőle allergén anyag. pl. formaldehid. Ezek az alaplapok ellenállnak a vetemedésnek, száradásnak, keményebbek a természetes faanyagnál. Környezetbarát – ehető minősítésű ! - ragasztóanyaggal ragasztjuk a szinre, erezetre válogatott fa lapokat az alaplapra, így a természetes tömörfánál keményebb, ütéseknek is jobban ellenálló a fa asztalfelület, a kemény alaplap miatt. Az eredmény így tartós és szép, a megrendelő kívánságával harmonizáló színű, erezetű és faanyagú asztal, mely csekély ökológiai lábnyommal, természetes faanyagokból, természetes felületvédelemmel épül fel – még ha a faanyagok belül nem is klasszikus tömörfaként jelennek meg. A tömörfa vagy a fafurnér asztallap tartósabb, ellenállóbb ? Mi a helyzet a sérülésekkel? A tömörfa asztallapba az azonos erejű ütés vagy nyomás jobban bemélyed, hiszen a furnérozott asztallap jóval keményebb. Mindkét felület többször átcsiszolható, így a sérülés , karc, benyomódás kevésbé látszik és akár házilag is javítható a fafurnérozott asztallapon. Ehhez kérésre javítókészletet is adunk. Tömörfa asztallapnál a mélyebb sérülések miatt többnyire csak szakműhelyben lehetséges a javítás. A fafurnérozott asztallapon a furnér kedvező áron cserélhető, akár többször is, így az asztal élettartama több évtized is lehet. A tömörfa jóval kevésbé áll ellen a modern lakásklímának. Fentiek miatt csak kivételes esetben, korlátozott garanciával készítünk tömörfa asztalt. 2013- ban kezdtük a székek, asztalok típusokra alapozott, üzemszerű gyártását. Azóta nem volt gyártási vagy anyaghiba miatti reklamációnk ! Sérülés miatti furnércserére is csak egyszer volt igény. Tehát a fafurnérozott asztal szebb, tartósabb, változatosabb, ökológiailag vállalhatóbb. Minden faanyagot, fenntartható erdőgazdálkodásból veszünk, ahol minden kivágott fa helyett, legalább egy új fát ültetnek !
Ellenáll az asztal nagy igénybevételeknek ? (Gyerekek, forgalmas tárgyaló)
Olajozott fa asztalokat elsősorban családi környezetbe ajánlunk. Ha apró, 1-5 éves gyerekek vannak a családban, érdemes akár az átmeneti évekre egy edzett üveglappal védeni az asztalt, - ezt is elkészítjük asztalával együtt. Kifejezetten nagy igénybevételre – tárgyalók, éttermi vagy elárusító asztalok – javasoljuk a védőüveg, vagy szupermatt dekor, kőkerámia asztalfelületet. 1) A kőkerámia lapok 3-5 mm vastag, rendkívüli ellenállóságú asztalfelületek, melyeket fa vagy acél asztallapra ragasztunk. Ellenállnak karcolásnak, mérsékelten vegyszereknek, igen kemények, sok színben választhatóak. Valamennyi asztaltípusunkat készítjük kőkerámia lappal. 2) Dekor: nagyon szép uni szinekben rendelhető, 1 mm vékony asztallap felületek. Szupermatt, kellemesen meleg, ujjnyom mentes, karc, vegyszer és ütésálló felületek. FENIX vagy EGGER gyártmányú lapokat használunk. Minden asztalunkat készítjük dekorlappal. 3) Edzett clearüveg készülhet a fa asztallapra, mint védőüveg, kifejezetten nagy igénybevétel esetén. Karc, vegyszer és ütésálló, de megtartja az ujjlenyomatot. Könnyen cserélhető, nem takarja el a faanyag szépségét, ugyanakkor hatékonyan védi azt. Tárgyalóasztalokra vagy kisgyermekekhez szoktuk ajánlani. Önálló asztallapként is készülhet, 19 mm vastagsággal, ragasztás nélkül.
Mi a rendelés menete?
Kiválasztott asztalát, székeit megrendelheti közvetlenül itt webáruházban. Megrendelésével kapcsolatban megkeressük, pontosítjuk a részleteket. Ha ezeket jóváhagyta, megegyezés szerinti – általában 30-50% - előleget kérünk, amiről elektronikus díjbekérőt, majd előlegszámlát kap. Ezzel bekerül gyártási rendszerünkbe, a kért időpontra időzített gyártásra. Amikor elkészült, megkeressük a kiszállítás és a hátralék rendezésével kapcsolatban. Elkészült bútorait kiszállítás előtt személyesen is megnézheti vagy kérésére fotókat küldünk. Az előre egyeztetett időpontban legyártott asztalt, székeket két hétig díjmentesen tároljuk, további tárolást bérelt tárolóban, tárolási díj ellenében tudunk biztosítani.
Hogyan és mikor kapom meg az asztalt?
Amikor kiválasztott asztala a megegyezett határidőre elkészült, megkeressük a kiszállítás és a hátralék rendezésével kapcsolatban. Elkészült bútorait kiszállítás előtt személyesen is megnézheti vagy kérésére fotókat küldünk. Asztalát szakszerűen csomagolva, sérülésmentesen kiszállítja sofőrünk, a dobozokat, csomagolóanyagokat elhozza, hogy ne jelentsen problémát. Asztalát igény szerint Ön is elszállíthatja üzemünkből, szakszerűen becsomagolva. Az előre egyeztetett időpontban legyártott asztalt, székeket két hétig díjmentesen tároljuk, további tárolást bérelt tárolóban, tárolási díj ellenében tudunk biztosítani.
Székeket is készítenek az asztalhoz ?
Természetesen készítünk! Mindenképp szebb, ha azonos anyagból, az asztal stílusához illeszkednek a székek. Az Ábrahám Műhelyben mi mindig együtt készítjük el az egyedi asztalokhoz a székeket. Válasszon a székekehez egy asztalt, a megfelelő méretben ! Asztalt és székeket együtt rendelve, kedvezményesebb árat tudunk ajánlani ! Azonos széktípusból érdemes rendelni plusz néhány darabot is, például kávézóasztal mellé. Így akkor sem kerülünk zavarba, ha többen érkeznek hozzánk a vártnál.
Mi történik, ha megsérül az asztalom ? Milyen garanciákkal élhetek ?
Asztalainkra a törvény által garantált, 3 évi jótállást vállalunk. A sérülés miatti javításokat ezen túlmenően is vállaljuk. Üzemünk 1988-óta működik, már két generációs, a jövőben is tervezzük a működést, amíg fennállunk, addig vállaljuk az általunk gyártott bútorok javítását is. 2013- ban kezdtük a székek, asztalok típusokra alapozott, üzemszerű gyártását. Azóta nem volt gyártási vagy anyaghiba miatti reklamációnk ! Sérülés miatti furnércserére is csak egyszer volt igény.
Mit teszünk a környezetért, környezetbarát gyártás:
Az etikailag kifogásolható, lakásklímában kevéssé tartós és nagy környezet pusztítással járó tömörfa anyagok helyett, szeletelt fa lapokat ragasztunk faőrleményből készült nagyszilárdságú lapokra. Így brutális ökológiai lábnyom helyett, megújuló erdőgazdálkodásból származó, csekély ökológiai lábnyomot jelentő faanyag feldolgozást folytatunk. Asztalaink ugyanakkor a legszebb, kiváló minőségű, válogatott szépségű faanyaggal vannak borítva, és jóval tartósabbak, ellenállóbbak, mintha tömörfából lennének. Környezetbarát – ehető minősítésű ! - ragasztóanyaggal ragasztjuk asztalainkat, székeinket, az általunk használt olajozás környezetbarát, allergén mentes, ellenálló és házilag javítható. Így jóval csekélyebb környezetterhelést okoznak, mint a lakkozott bútorok. Újrafelhasznált, többször felhasználható többrétegű hullámpapír dobozokat használunk csomagolásra. Üzemünket megújuló erdőgazdálkodásból származó fával fűtjük. Minden asztalosipari alapanyagunk olyan – megújuló - erdőgazdálkodásból származik, ahol minden kitermelt fa helyére, legalább egy új fát ültetnek.
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül