Art deco egyedi bővíthető tárgyalóasztalok

Art deco egyedi bővíthető tárgyalóasztalok webáruház – az elegancia csúcsa! Minden részletre kiterjedő szakmai információ: +36 (70) 393-0120

Valami igazán szép, időtálló értékű asztalt szeretne otthonába, irodájába? A valódi Art Deco stílusú asztal felülmúlhatatlanul elegáns, értékes – ezt az Art Deco asztal formát száz év érlelte klasszikussá. Nézze meg az Art deco egyedi bővíthető tárgyalóasztalok webáruház kínálatát a leírás alatt.

Elegáns, tekintélyt parancsoló irodája, tárgyalója ?

Ezt az art deco asztalt kifejezetten tekintélyes vállalatoknak, ügyvédi irodáknak javasoljuk tárgyalóasztalként. Ez az asztal a tartós érték légkörét árasztja fényesre lakkozva ajánljuk: így mutatja meg legszebben az exkluzív eleganciát. A speciális íróasztallak ellenálló, nem fehéren karcolódik, de tárgyalóasztalokra javasoljuk az üveg fedőlapot is. Nagyon népszerű forma, egy valódi klasszikus asztal. Egészen nagy – 550 x 160 cm méretig készítjük, nyitható változatban is – ami plusz 100 cm bővítést jelent.
FENIX NTM anyaggal is borítjuk az asztallapokat – ez egy rendkívül kellemes, szupermatt, karcálló, ujjlenyomat mentes anyag, sokféle színben – érdeklődjön!

Az Art deco asztalaink garantálják a minőséget és az időállóságot!

A belsőépítészeti divat trendek néhány évente változnak – ez az Art Deco asztal már közel száz éve állja az idő és a változó divat próbáját! Ha maradandó értékű, elegáns, kellemes asztalra vágyik, válasszon egy Art Deco asztalt!

Asztalainkról:

Rendkívül stabil, szállítjuk összeszerelve vagy lábszerkezet+asztallap és 4 csavarral rögzíthető. A láb kellően merev, nem rugózik. Gondosan ügyelünk a részletekre – az intarziás változatoknál az asztal széli bordűr lefordul a függőleges szegélyre. Az általunk gyártott asztalok ellenőrzött erdőgazdálkodásból származó faanyagokból készülnek – kiváló minőségben, 1988-óta. Élek-sarkok kerekítettek, a felületek bársonyosan finomak. Rejtett csúszásgátló a lábon – nem karcolja a padlót.

Egyedi szolgáltatásunk

Ha a lakás berendezésének tervezésénél már minden a helyére került: színek, képek, kisbútorok, székek, stb., akkor már csak a fa étkező asztal van hátra. Önnek csak annyi feladata van, hogy válasszon asztalt, s mi azt akár egyedi méretben is elkészítjük Önnek. Így válhatnak az egyedi méretű asztalaink minden helyiség központi elemévé, díszévé.

Elegáns felnyíló dobozokba süllyesztjük a szükséges konferencia technológiát, a szokásos 230V; Usb; Hdmi; Vga csatlakozóktól a monitor és projektorkiemelőkön át a komplett konferencitechnológiákig, összekötve a teremvezérléssel is.

Válogasson lenti termékeinkből vagy érdeklődjön egyedi igényének megfeleő szín anyag és méretkombinációkról ! Keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Amennyiben részletesebb információra van szüksége az egyedi kialakítású tárgyalóasztalokról, keresse szakembereinket elérhetőségeinken.

Art deco egyedi bővíthető tárgyalóasztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül