Egyedi rusztikus tömörfa asztal pad kerti asztal ülőke parasztbútor

Egyedi rusztikus tömörfa asztal

Ár:

Rusztikus, öregített, koptatott tömörfa asztalok – a természet érintése !

Natur, fűrészelt, mélyen koptatott, bársonyosra csiszolt felületükkel, masszív, öreg, repedezett faanyagukkal természetközeli hangulatot idéznek fel. Tökéletes választás, borpincékbe, családi programokhoz, olajozott felületük nem érzékeny, az erős behatásoknak is ellenáll.

Vastag, szárított, szélezetlen faanyagból készítjük, az erezetét mélyen koptatva, ugyanakkor meghagyjuk a fűrészvágás nyomait. Majd speciális csiszolás következik, amellyel csak a rusztikus, barázdált faanyag szálkásodását szüntetjük meg. Így nagyon kellemes érintésű bársonyosan finom felületet hozunk létre, ami ugyanakkor utánozhatatlan, öreg fa érzetet nyújt. A felületet igény szerinti színű antikoló páccal szinezzük, majd egy matt, igen ellenálló olajjal kezeljük. Ettől selymes, ételeknek, víznek, savaknak ellenálló, hőálló lesz a fa felső rétege. Pl. kiömlött forró kávé fél óra múlva letörölve sem hagy nyomot. Ez a bevonat házilag felújítható, így az asztal szinte “örökös”. A tömörfa anyagok vastagsága 8 cm – masszív, stabil, értéket, tekintélyt sugárzó étkező vagy pince asztalok.

Rusztikus asztal, tömörfa asztal, öreg fa asztal, pad, natur fa asztal, uszadékfa, gerenda asztal.

Termékleírás

Egyedi rusztikus tömörfa asztal webáruház. Választhat egyedi méretet és házhoz szállítást, akár helyszíni összeszereléssel is.

Stílus és látványos forma, számos méretben:Egyedi rusztikus tömörfa asztal. Kívánsága szerint egyedi méretben is kialakítjuk.

Rusztikus, öregített, koptatott tömörfa asztal – a természet érintése !

Az egyedi rusztikus tömörfa asztalok, natur, fűrészelt, mélyen koptatott, bársonyosra csiszolt felületükkel, masszív, öreg, repedezett faanyagukkal természet közeli hangulatot idéznek fel. Tökéletes választás, borpincékbe, családi programokhoz, olajozott felületük nem érzékeny, az erős behatásoknak is ellenáll.

Vastag, szárított, szélezetlen faanyagból készítjük, az erezetét mélyen koptatva, ugyanakkor meghagyjuk a fűrészvágás nyomait. Majd speciális csiszolás következik, amellyel csak a rusztikus, barázdált faanyag szálkásodását szüntetjük meg. Így nagyon kellemes érintésű bársonyosan finom felületet hozunk létre, ami ugyanakkor utánozhatatlan, öreg fa érzetet nyújt.

A felületet igény szerinti színű antikoló páccal színezzük, majd egy matt, igen ellenálló olajjal kezeljük. Ettől selymes, ételeknek, víznek, savaknak ellenálló, hőálló lesz a fa felső rétege. Pl. kiömlött forró kávé fél óra múlva letörölve sem hagy nyomot. Ez a bevonat házilag felújítható, így az asztal szinte “örökös”. A tömörfa anyagok vastagsága 8 cm – masszív, stabil, értéket, tekintélyt sugárzó étkező vagy pince asztalok.

Kiszállítás, összeszerelés

A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és beállítását is tudjuk vállalni, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia. Ne bízza az összeszerelési munkát “hozzáértő szakira”, mert ezek az egyedi gyártású asztalok könnyen sérülnek. Kiszállítás előtt minden darabot milliméter pontossággal illesztünk, nincs hézag és nem lehet feszültség sem az egyes darabok között. A kész asztalt ezután darabjaira szedjük, csomagoljuk és így szállítjuk ki Önhöz.

Gyártási határidő:

Az asztalok gyártási határideje 4-8 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Asztal átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2234 Maglód, Katona József utca 3.
  • A nálunk vásárolt összes asztal helyszínre szállítását és installálását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatásunk

A tömeg, vagy sorozatgyártású asztaloktól eltérően a mi egyedi készítésű asztalunk azért is különleges, mert mindig a lakóterének adottságaihoz igazíthatja új asztala méretét is. Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, de harmonikus darabjává egyedi asztalunk.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon: Kis Dániel +36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

Egyedi rusztikus tömörfa asztal ára irányár, ami az igényektől és a mérettől függően változhat.

 

Egyedi rusztikus tömörfa asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül