Egyedi rusztikus tömörfa asztal pad kerti asztal  szék ülőke grill asztal grillező kerthelység

Egyedi rusztikus tömörfa padok

Ár:

Rusztikus, öregített, koptatott tömörfa padok – a természet érintése !

Natur, fűrészelt, mélyen koptatott, bársonyosra csiszolt felületükkel, masszív, öreg, repedezett faanyagukkal természetközeli hangulatot idéznek fel. Tökéletes választás, borpincékbe, családi programokhoz, olajozott felületük nem érzékeny, az erős behatásoknak is ellenáll.

Vastag, szárított, szélezetlen faanyagból készítjük, az erezetét mélyen koptatva, ugyanakkor meghagyjuk a fűrészvágás nyomait. Majd speciális csiszolás következik, amellyel csak a rusztikus, barázdált faanyag szálkásodását szüntetjük meg. Így nagyon kellemes érintésű bársonyosan finom felületet hozunk létre, ami ugyanakkor utánozhatatlan, öreg fa érzetet nyújt. A felületet igény szerinti színű antikoló páccal szinezzük, majd egy matt, igen ellenálló olajjal kezeljük. Ettől selymes, ételeknek, víznek, savaknak ellenálló, hőálló lesz a fa felső rétege. Pl. kiömlött forró kávé fél óra múlva letörölve sem hagy nyomot. Ez a bevonat házilag felújítható, így pad és az asztal szinte “örökös”. A tömörfa anyagok vastagsága 8 cm – masszív, stabil, értéket, tekintélyt sugárzó étkező vagy pince asztalok padok.

A padokat igény szerint támlával is ellátjuk, melyet kovácsoltvas tartókkal rögzítünk az üléshez.
A rusztikus padokhoz, rusztikus, azonos stílusú, kinézetű asztalokhoz is készítünk!

Az árak támla nélküli padokra vonatkoznak !

Rusztikus asztal és pad, tömörfa asztal, öreg fa asztal, pad, natur fa asztal, uszadékfa, gerenda asztal.

Termékleírás

Egyedi rusztikus tömörfa padok webáruház. Választhat egyedi méretet és házhoz szállítást, akár helyszíni összeszereléssel is.

Stílus és látványos forma, számos méretben: Egyedi rusztikus tömörfa padok. Kívánsága szerint egyedi méretben is kialakítjuk.

Rusztikus, öregített, koptatott tömörfa pad – a természet érintése !

Az egyedi rusztikus tömörfa asztal és pad, natur, fűrészelt, mélyen koptatott, bársonyosra csiszolt felületükkel, masszív, öreg, repedezett faanyagukkal természet közeli hangulatot idéznek fel. Tökéletes választás, borpincékbe, családi programokhoz, olajozott felületük nem érzékeny, az erős behatásoknak is ellenáll.

Vastag, szárított, szélezetlen faanyagból készítjük, az erezetét mélyen koptatva, ugyanakkor meghagyjuk a fűrészvágás nyomait. Majd speciális csiszolás következik, amellyel csak a rusztikus, barázdált faanyag szálkásodását szüntetjük meg. Így nagyon kellemes érintésű bársonyosan finom felületet hozunk létre, ami ugyanakkor utánozhatatlan, autentikus öreg fa érzetet nyújt.

A felületet igény szerinti színű antikoló páccal színezzük, majd egy matt, igen ellenálló olajjal kezeljük. Ettől selymes, ételeknek, víznek, savaknak ellenálló, hőálló lesz a fa felső rétege. Pl. kiömlött forró kávé fél óra múlva letörölve sem hagy nyomot. Ez a bevonat házilag felújítható, így az asztal és a pad szinte “örökös”. A tömörfa anyagok vastagsága 8 cm – masszív, stabil, értéket, tekintélyt sugárzó étkező vagy pince asztalok. A padokat igény szerint támlával is ellátjuk, melyet kovácsoltvas tartókkal rögzítünk az üléshez. Kiváló választás kerti konyhákba, grillező helyekre, fedett teraszra. 

Gyártási határidő:

A padok gyártási határideje 4-8 hét között, az aktuális időt a rendeléskor visszaigazoljuk.

Asztal átvétel:

  • Személyesen az üzemünkben: 2234 Maglód, Katona József utca 3.
  • A nálunk vásárolt összes asztal és pad helyszínre szállítását és installálását is vállaljuk, előzetes időpont egyeztetés után. Ez a legmagasabb összeszerelési garancia.

Egyedi szolgáltatásunk

A tömeg, vagy sorozatgyártású padoktól eltérően a mi egyedi készítésű padunk azért is különleges, mert mindig a lakóterének adottságaihoz igazíthatja azt. Így válik élettere meghatározó – nem csak kiegészítheti, hanem akár dominálhatja is a teret -, de harmonikus darabjává egyedi padunk.

Részletekről érdeklődhet:

Telefon: Kis Dániel +36 (70) 393-0120
Web: https://asztalkell.hu
e-mail: info@asztalkell.hu

Egyedi rusztikus tömörfa pad ára irányár, ami az igényektől és a mérettől függően változhat.

 

Egyedi rusztikus tömörfa asztalok webáruház – Ábrahám Műhely Kft – +36 (70) 393-0120

Bővebben
Ábrahám Műhely Kft
Ábrahám Műhely Kft

Rólunk – Ábrahám Műhely Kft

Az Ábrahám Műhely Kft. (és elődcége) 1988 óta van jelen a bútoriparban.

Fa és fafurnérozott bútorokat gyártunk 1988 óta, referenciáink számos neves épületben megtalálhatóak itthon és a világban, Ausztriától, Ausztráliáig. A magánmegrendelők mellett, vállalatoknak, asztalos és belsőépítész cégeknek dolgozunk, magas szintű belsőépítészeti tervek megvalósításában veszünk részt, pl. több Design Award díjas terv megvalósításában vállaltunk kulcsszerepet.

További részletek

Fizetési lehetőségek

Fizetés Barion-on keresztül